Boeket zoete inval

Dit verrassende boeket is net een zoete inval. Onverwachts en verrassend. Hiermee is ze perfect voor iedere gelegenheid

Vaas is optioneel

Boeket jij bent bijzonder

Jij bent bijzonder, speciaal en precies goed. Met dit boeket laat je iemand weten wat we eigenlijk veel vaker zouden moeten zeggen.

Boeket unieke verrassing

Dit boeket is favoriet! Wat een gave blikvanger. Niet alleen mooi om als bloemist samen te stellen of als bezorger te mogen overhandigen

Boeket Mooi wit

Als je denkt dat witte bloemen saai zijn, dan heb je het mis. Deze combinatie van de mooiste witte bloemen, laat zien dat ook een wit boeket ook prachtig kan zijn

Boeket Rose Lily pluk de dag

Bestel dit bijzondere boeket met Rose Lily bloemen en een persoonlijke wenskaart. Vakkundig samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Boeket voor de mooiste

Het mooiste boeket voor de allermooiste persoon in je leven.

Boeket kleurenpalet

De verschillende kleuren die in dit mooie boeket samenkomen vormen een mooi kleurenpalet. Wie ga jij hier mee verrassen?

(vaas is optioneel)

Boeket Zachte Lente kleuren

Boeket met zachte Lente kleuren bezorgd door lokale bloemist. (vaas is optioneel)

Aangeklede rode roos

Een Rode roos mooi verpakt met groenmaterialen.Soorten groenmaterialen kan variëren.

Bloemenbon bestellen

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd met PostNL!

Wilt u grote aantallen? Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Boeket Kleur Explosie

Dit boeket creëert een betovering met zijn schitter en pracht.

Rituals Ayurveda Medium kadoset & Flowers

Ayurveda & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Rode rozen met chocolade en Prosecco

Een premium selection pakket is het ultime geschenk waarmee u de ontvanger blij verrast.

Prachtige rode rozen van de beste kwaliteit in combinatie met chocolade in een geschenk box te samen met een fles prosecco Bottega Gold.

Liefdevolle rozen met chocolade en Prosecco

Een liefdevolle mix van Roze, rode, witte en paarse rozen van de beste kwaliteit in combinatie met chocolade in een geschenk box te samen met een Fles Bottega Gold Prosecco

Sweetheart Rozen met chocolade en Prosecco

Een boeket van compact gebonden roze rozen en een doosje overheerlijke Belgische chocolade te samen met een Fles Bottega Gold Prosecco bezorgd door de Lokale Fleurop Bloemist.

Een Rode roos en dikke knuffel van mij.

Een knuffel van Beer Bella met een mooie rode roos.

Boeket Lieflijk Rode Roos & Prosecco

Een Boeket samengesteld uit 12 of 24 korte grootbloemige rode Rozen met een Fles Prosecco

The Rituals of Mehr & Flowers kadotset

The Ritual of Mehr & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Boeket #StaysafeandHealthy

Een knuffel, omhelzing, en zoen... Bloemen kunnen dat voor je doen. Laat weten dat je aan iemand denkt in deze moeilijk tijd.

Flowers & Bubbels

Een mooi exotische boeket met heerlijke bubbels

Bloemen bestellen online

Flowers.NL is een expert in het bloemen bestellen en bezorgen. Bij ons kun je snel en eenvoudig bloemen laten bezorgen in Nederland en in het buitenland. Als jouw order op werkdagen voor 13:00 uur en op zaterdagen voor 12:00 uur binnen is, kunnen wij nog dezelfde dag in heel Nederland je bloemen bezorgen (met uitzondering van de waddeneilanden). Met meer dan 30 jaar ervaring is Flowers.NL een begrip in bloemen bezorgen. Bij ons staat de kwaliteit van dienstverlening, bloemen en boeketten voorop.

Bloemen versturen

Bij ons kun je makkelijk online bloemen bestellen om je familie, vrienden, collega's of kennissen te verrassen met een vakkundig samengesteld boeket. Flowers.NL helpt jou graag een ander blij te maken door mooie bloemen en boeketten te bezorgen. Wat de boodschap ook is, bloemen bestellen en versturen is een mooie manier om je steun, liefde, vriendschap, medeleven of dankbaarheid te tonen. Dus voor online bloemen bestellen én bezorgen ben je bij ons aan het juiste adres!

Bloemen bezorgen in het buitenland.

Onze bloemisten zitten door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Dus wil je bloemen laten bezorgen door de Bloemist Amsterdam, Rotterdam, Bloemist Utrecht, Bloemist in Den Haag, Eindhoven of waar dan ook in het buitenland: wij kunnen je helpen! Dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 10.000 professionele bloemisten kun je er van uitgaan dat bloemen versturen via Flowers.NL met de grootste zorg wordt gedaan. Wat de gelegenheid ook is en waar de bloemen ook geleverd moeten worden, onze vakkundige bloemisten zullen een passend boeket voor je samenstellen!

Bloemen bezorgen  voor elke gelegenheid.

Flowers.NL heeft voor ieder seizoen en voor welke gelegenheid dan ook passende boeketten en bloemen: verjaardagsboeketten, bloemen voor een bruiloft, bloemen voor een geboorte, of om iemand te feliciteren, bloemen als bedankje of rouwbloemen er is dus voor ieder wat wils. Wil je rozen bestellen? Bij feestelijke gelegenheden zoals Valentijnsdag bloemen, Kerst, en Moederdag hoort natuurlijk ook een boeket verse bloemen. Uiteraard kun je ook bloemen laten bezorgen zonder speciale reden. Hoe fijn is het om iemand zomaar te verrassen!

Hoe komen bloemen prijzen tot stand? En waarom zijn de bloemen prijzen zo wisselend?

Bloemisten zijn afhankelijk van inkoop en veilingprijzen. De veiling een inkoopprijzen worden bepaald door door marktwerking. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige boeketten en/of losse bloemsoorten zoals bijvoorbeeld rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen verkoopdagen zoals Feestdagen, Valentijnsdag, int. Vrouwendag en Moederdag, een hoger in prijs laat zien dan dezelfde boeketten of bloemen in een andere periode. Dit kan ook gevolgen hebben voor de grootte van de boeketten die zijn afgebeeld.

Heb je vragen over een levering of wil je instructies doorgeven, bel dan: +31 (0) 85 - 2732