FAQ

Vaak gestelde vragen.

Onze klanten service heeft een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen aan hun. Wij hebben deze vragen en de antwoorden hierop te samen gebracht in de rubrieken en de belangrijkste staan in onderstaande lijst.

Mocht uw vraag desondanks niet in de lijst staan neemt u dan gerust contact op met onze verkoopafdeling.

sales@flowers.nl  bel of WhatsApp ons op 085 - 27 32 330

Hoe snel kunnen jullie bezorgen?

Bloemen in Nederland, voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd! (niet op zondag) en levering op de Waddeneilanden zijn hierop een uitzondering.

Voor Bloemen naar het buitenland, Levering volgende dag, mits de bestelling voor 16.30 uur geplaatst is op www.europe-flowers.com (niet op zondag).

Vandaag nog bezorgen? Spoed!

In sommige plaatsen kun je tot maar ook na 13:00 nog bestellen voor levering dezelfde dag. Neem even telefonische contact met ons op.

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

Als de ontvanger niet thuis is, probeert de chauffeur de bestelling bij de buren af te geven. Als dat niet mogelijk is, neemt de chauffeur de bestelling mee terug naar de bloemenzaak. De ontvanger ontvangt een "Niet Thuis" briefje in de brievenbus met instructies. Om vertragingen in de bezorgroute te voorkomen, is het tijdens het bezorgen voor de chauffeur niet mogelijk met de ontvanger te bellen.

Kan ik anoniem verzenden?

Ja, natuurlijk. De ontvanger krijgt alleen de tekst te zien die jij op het kaartje zet. Niet uw naam en adresgegevens.

Jouw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven, ook niet aan de ontvanger van je bestelling.

Wanneer wordt de bestelling afgeleverd?

Bestellingen worden standaard tussen 9:00 en 18:00 bezorgd. In verband met drukte kan het soms voorkomen, dat de bestellingen in de avonduren worden bezorgd. Bij bedrijven is dit tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Bezorgdtijden voor een uitvaart en begrafenis zijn hierop een uitzondering. deze worden altijd ruim voor de tijdstip van de uitvaart of begrafenis bezorgd.

Kan ik de bestelling volgen?

Ja, Flowers.NL heeft samen met Fleurop en onze Bloemisten een koppeling gemaakt, zodat u op het moment van verzending van uw bestelling tot het moment van levering uw bestelling kunt volgen.

Onze bloemist meld, nadat de bestelling is bezorgd, de bestelling als afgeleverd af in een daarvoor speciaal door Fleurop ontwikkelde APP.

Kijk hier voor de verschillende order statussen

Wat zijn de verzendkosten?

De standaard verzendkosten bedragen voor  Nederland € 7,95.

Hoe plaats ik een bestelling?

In enkele simpele stappen kunt u de bloemen op onze website bestellen.

Klik hier voor een korte uitleg

Zijn er andere verborgen kosten?

Alle betaalmethoden zijn gratis (iDeal, Visa, Mastercard, American Express en Paypal). Alle prijzen zijn inclusief btw.