Chocolade - Giftsets

Wat is er leuker dan chocola weggeven?

Dat gaat er namelijk altijd in! Mannen, vrouwen, jong, oud; iedereen is toch dol op chocola?

Villa Chocola heeft chocola, zoals chocola bedoeld is. En dan ook nog in de mooiste verpakkingen. Letterlijk dus een smaakvolle verrassing.

De mooiste exclusieve chocolade geschenk dozen voor relatiegeschenken of om jouw dierbare mee te verrassen.

Chocolade cadeau - XL Luxury box - Mixed

Dit is hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een EXTRA bijzondere manier. Deze XL luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van heerlijke bonbons.

Giftbox Champagne Imperial Brut + Chocolade bonbons

Deze mooie cadeauset bestaat uit een lange wens doos met chocolade bonbons én een mooie fles champagne van Moët & Chandon 75cl. De wensdoos is beschikbaar in verschillende teksten.


Chocolade cadeau - XL Luxury box - Love selection

Voor de echte lovers is dit hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een EXTRA bijzondere manier. Deze XL luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van heerlijke hartjes. Een echte EXRA-LARGE LOVE box

Chocolade cadeau - Luxury box - All White

Voor de echte liefhebbers van witte chocolade. Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke witte chocolade bonbons met verschillende smaken. Deze gaan gegarandeerd in de smaak vallen!

Giftbox Champagne Imperial Rose + Chocolade bonbons

Deze luxe geschenkset bestaat uit een lange wensdoos met chocola én een mooie fles champagne van Moët & Chandon 75cl.


Chocolade cadeau - Luxury box - All Milk

Voor de echte melk chocolade liefhebber!

Een Kado waarmee je iemand kan verrassen op een bijzondere manier. Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse melk chocolade bonbons.

Chocolade cadeau - Luxury box - All Mixed

Voor degene die niet kan kiezen óf juist alles lekker vind!

Deze luxe giftbox is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse bonbons. In de smaken melk, wit en pure chocolade: de ALL MIXED box. Deze box gaat gegarandeerd in de smaak vallen.

Giftbox Champagne Nectar Imperial + Chocolade bonbons

Deze bijzondere geschenkset bestaat uit een lange wensdoos met chocolade bonbons én een mooie fles champagne van Moët & Chandon 75cl.


Chocolade cadeau - Luxury box - Love selection

Voor de passionele lovers. Deze luxe cadeaubox is gevuld met een mix van heerlijke hartjes chocolade. Een echte LOVE box om samen te delen, of toch liever niet.

Chocolade cadeau - Luxury box - All Dark

Voor de echte puur liefhebber!

Dit is hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een bijzondere manier. Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse pure chocolade bonbons.


Giftbox Wijn "Chocolate in a Bottle" 0% Alcohol + Chocolade bonbons

Deze luxe cadeau set bestaat uit een lange wensdoos met chocola én een mooie fles chardonnay – alcohol-vrij 75cl

Chocolade cadeau - Luxury box - 50 years

Een 50-jarig jubileum, huwelijk, verjaardag? Dit is hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een bijzondere manier.

Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse bonbons.

Giftbox Wijn "Chocolate in a Bottle" + Chocolade bonbons

Deze luxe giftbox bestaat uit een lange wensdoos met chocola én een mooie fles mousserende chardonnay 75cl.


Chocolade cadeau - Luxury box - 25 years

Een 25 jarig jubileum, huwelijk, verjaardag of bijvoorbeeld 25 jaar in dienst? Dit is hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een bijzondere manier.

Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse bonbons.


Giftbox Champagne Ice Rosé + Chocolade bonbons

Een luxe Cadeau set bestaande uit een lange wensdoos met chocolade bonbons én een mooie fles champagne van Moët & Chandon. 75cl


Big Giftbox Champagne Ice Rosé + Chocolade bonbons + Glazen

De overtreffende trap: een luxe geschenkset bestaande uit twee lange wensdozen met chocola, een fles champagne van Moët & Chandon 75cl én twee witte acryl glazen van Moët & Chandon.


Giftbox Champagne Ice Impérial + Chocolade bonbons

Deze luxe geschenkset bestaat uit een lange wensdoos met chocola én een mooie fles champagne van Moët & Chandon. 75cl


Big Giftbox Champagne Ice Imperial + Chocolade bonbons + Glazen

Een absoluut luxe geschenkset bestaande uit twee lange wensdozen met chocola, een fles champagne van Moët & Chandon 75clén twee witte acryl glazen van Moët & Chandon.

Bloemen met Chocolade bonbons bestellen.

Je wist natuurlijk al dat bloemen versturen met een persoonlijke boodschap je dat doet je via Flowers.nl. Bij ons vind je namelijk niet alleen de leukste maar ook mooie exclusieve bloemen en de aller lekkerste Chocolade. Wist je dat al onze boeketten bloemen altijd vers bij de bloemist direct van de veiling of kweker komen en garant staan voor een uitstekende kwaliteit? We hebben dan ook beste bloemen voor allerlei verschillende gelegenheden.

Exclusieve Bonbons en bloemen bestellen.

Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, verras het koppel dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je ouders voor hun goede zorgen. Want van een bos mooie bloemen met een doosje exclusieve chocolade bonbons fleurt iedereen toch op?

Bloemen met Chocolade bezorgen.

Bloemen en exclusieve Chocolade laten bezorgen is via Flowers.NL dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte boeket en het soort Chocolade te kiezen en je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.