Rituals | Cadeau sets

Cadeaupakketten, verras je geliefde, vrienden of familie met rituals.

Niet alleen een cadeau krijgen is ontzettend fijn. Je hart raakt ook vol van iets moois geven. Met de RITUALS cadeaupakketten tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Wat is er leuker dan iemand een verwen moment cadeau doen?

 Het drukker dan normaal bij de verwerking van postpakketten door PostNL. Hierdoor is het mogelijk dat de levering van uw Rituals pakket vertraging op loopt.

The Ritual of Mehr Giftset M

The Ritual of Happy Mehr gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Ritual of Hammam Medium Kadoset

The Ritual of Hamam gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

The Ritual of Samurai Kadoset

Dit prachtige Rituals The Ritual of Samurai-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om uzelf te trakteren! Bevat 2 x doucheschuim, body moisturizer en scheercrème

Rituals of Ayurveda Medium cadeau set

The Ritual of Ayurveda cadeau set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Calming Ritual of Dao / Jing cadeauset

The Ritual of Dao/Jing gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

The Ritual of Sakura

The Ritual of Sakura gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

The Ritual of Samurai-cadeaupakket Large

Dit prachtige The Ritual of Samurai-cadeaupakket Large is het perfecte cadeau om weg te geven of om uzelf te trakteren! Bevat 2 x doucheschuim, body moisturizer en scheercrème

The Ritual of Sakura Cadeau set L

The Ritual of Sakura Cadeau set L is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

The Ritual of Ayurveda Cadeau Set L

The Ritual of Ayurveda Cadeau Set L is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Rituals of Samurai giftset + flowers

The Rituals of Samurai gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! 

The Rituals of Mehr & Flowers kadotset

The Ritual of Mehr & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Rituals Ayurveda Medium kadoset & Flowers

Ayurveda & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Cadeauset Calming Ritual & Flowers

The Ritual of Dao/Jing & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Rituals Sakura & Flowers kadoset

The Ritual of Sakura & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

3D Rituals Advent Kalender 2021

Out of stock!

Tel af tot kerst met de Ritual 3D Advent kalender, inclusief 24 Rituals verrassingen. Het perfecte cadeau om te geven of te krijgen.

Met deze Rituals 3D kalender, ontdek je onder elk huisje of dennenboom een luxueus Rituals product.2D Rituals Kerst Kalender

Tel af tot kerst met de Ritual 2D Advent kalender, inclusief 24 Rituals verrassingen. Het perfecte cadeau om te geven of te krijgen.Rituals pakket bestellen.

Met een van de vele cadeaupakketten van Rituals zit je werkelijk waar altijd goed. Rituals  heeft verrukkelijk mooie geurlijnen waarmee je altijd iemand blij kan maken zoals  de “The Ritual of Sakura”, "The Ritual of Hammam" en "The Ritual of de Happy Buddha". Zo'n Rituals kado pakket is een mooi geschenk om samen met een prachtig samen gesteld boeket bloemen om je familie, vrienden of jouw geliefde mee te verblijden!

Verras iemand met een Rituals Cadeau pakket.

Zoals je weet biedt Rituals heerlijke verzorgingssets voor zowel dames als heren. De giftsets zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Wij bieden hiervan de Medium en de XL formaten aan. Weet  Maar natuurlijk kun je ook voor de ultieme verwennerij kiezen: ga in dat geval voor een large giftset met alles erop en eraan. Een Rituals kado pakket is samen met een prachtig boeket bloemen het mooiste geschenk om te geven.

Rituals met Bloemen bestellen.

Verras iemand met een bijzondere combinatie, een vakkundig samen gesteld boeket bloemen door de lokale bloemist samen met een Rituals cadeau pakket. De ultieme gift combinatie waarmee je absoluut scoort. Je kunt een van de vele soorten Rituals kadopakket bestellen voor een verjaardag, huwelijksfeest, geboorte of als een bedankte samen met een mooi geurende boeket bloemen.