Planten

Zoek je een duurzaam geschenk? Dan is een plant de beste optie! Een plant kleurt en fleurt ieder interieur op, zoals bijvoorbeeld aan groene, bloeiende of de trendy vetplanten. Naast dat ze sfeer scheppen, verversen planten de binnenlucht. Goed voor de gezondheid en leefbaarheid dus! Onze Fleurop bloemisten staan voor je klaar en bezorgen naast bloemen ook vele soorten planten.

Planten bestellen & planten bezorgen.

Planten bestellen en planten arrangementen bestellen kan in de online bloemenwinkel van Flowers.nl. Een mooie kamerplant laten bezorgen bij iemand na een verhuizing of een relatie bedanken voor een nieuwe opdracht. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons een geschikte plant.

Groene plant (keuze van de bloemist)

Onze bloemist zal een mooie groene plant voor u selecteren.

Anthurium inclusief bij passende bloempot

De Anthurium zorgt voor kleur in huis, dankzij de prachtige bloemen. Hij is erg makkelijk in de verzorging. Wordt geleverd in bijpassende pot. Pot en kleur van de plant kunnen variëren

Bloeiende Plant (keuze van de bloemist)

Onze bloemist zal een mooie bloeiende plant voor u selecteren

Orchidee in pot

Phalaenopsis orchidee in bijpassende pot.

Groene plant in bijpassende bloempot

Een mooie groene plant is altijd leuk om te geven. De groene plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Spathiphylum plant inclusief bijpassende bloempot

Ook wel lepelplant genoemd. Sterke, lucht zuiverende plant voor thuis, op kantoor of als cadeau. De plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Aloë Vera vetplant in bijpassende bloempot

Moderne groene plant. Prachtig in uw woonkamer, op kantoor of als cadeau bij bijvoorbeeld een receptie. e plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Pannekoek plant (Pilea peperomioides) in bloempot

Sfeerbrenger thuis of op kantoor, leuk als cadeau bij een receptie of verjaardag. e plant wordt geleverd in bijpassende pot. Bloempot kan variëren van de afbeelding.

Strelitziaplant incl. pot

Ook bekend als paradijsvogelplant is een echte blikvanger! Deze gave plant past in vrijwel ieder interieur en houdt wel van een beetje zon. De hoogte is ong. 50-70 cm. (incl. bijpassende pot)

Orchideeën Wit in schaal

Phalaenopsis Orchideeën Wit in in bijpassende schaal geplaatst

Kentia palm in bijpasende bloempot

Stijlvolle mooie toonende Kentia palm,  een perfecte plant voor elk kantoor, entree, hal of woonhuis. Ivm voorradigheid bij de bloemist kan de bloempot afwijken.

Orchideeën Roze/Lila in schaal

Phalaenopsis Orchideeën Roze/ Lila in bijpassende schaal geplaatst

Orchideeën Roze/Lila in schaal + Moet Chandon nectar Imperial

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Phalaenopsis Orchideeën Roze/Lila in in bijpassende schaal geplaatst bezorgd met Fles Moet Chandon Champagne

Orchideeën Wit in schaal met Moet Chandon Nectar Imperial

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Phalaenopsis Orchideeën Wit in in bijpassende schaal geplaatst te samen met Fles Moet Chandon Champagne

Graslelie incl.pot

Zoek je een makkelijke plant, dan past de graslelie perfect. Deze plant heeft 2x per week water nodig en zuivert de lucht. Daarmee ook geschikt als kantoorplant (incl. bijpassende pot)

Calathea in een bijpassende bloempot

Deze plant had ook blikvanger kunnen heten! Wanneer je deze bijzondere plant gezien hebt, ben je gelijk verliefd. 's Nachts sluit hij namelijk zijn blad, wat heel bijzonder is. (incl. bijpassende pot)

Het soort Calathea plant kan i.v.m. verkrijgbaarheid afwijken van de getoonde afbeelding.

Monstrea plant in bijpasende bloempot

De monstera is bij veel plantenliefhebbers een favoriet. Bij ieder nieuw blad ontstaan gaten, waar deze plant zijn naam aan te danken heeft. Een echte aanrader dus. (incl. bijpassende pot pot)

Gekleurde Orchidee in pot

Deze gekleurde orchidee met bijpassende pot zorgt voor de ultieme verrassing! Verras jouw (schoon)moeder, vrouw of buurvrouw met deze mooie plant. Kleur van de orchidee of bloempot kan afwijken. (incl. bijpassende pot)

Planten arrangement "Rode kerst" Keuze bloemist

De keuze van de bloemist een arrangement van planten voor de kerst. Hij zorgt met zijn vakkennis voor een prachtig arrangement van planten in de rode kerst stijl.

Planten arrangement "Witte Kerst" Keuze bloemist

De keuze van de bloemist "Witte kerst" een arrangement van planten voor de kerst. Hij zorgt met zijn vakkennis voor een prachtig arrangement van planten in de Witte kerst stijl.

Planten kopen?

Wil je wat anders geven dan een boeket? Kies dan voor een groene plant of geniet van een orchidee. Mooie planten zorgen voor een goede sfeer en zijn op dit moment populairder dan ooit. Een plant past in verschillende interieur stijlen, dus je gaat er ongetwijfeld iemand erg gelukkig mee maken. In het assortiment vind je planten die gemakkelijk te verzorgen zijn én er ook nog eens leuk uitzien.

Wanneer je een plant koopt bij Flowers.nl, dan wordt deze altijd bezorgd in een pot. Het kan voorkomen dat de pot afwijkt van de getoonde afbeelding. Afhankelijk van het assortiment van de bloemist wordt een passende pot gekozen. Er wordt in de winkel gekeken naar een pot die lijkt op de getoonde afbeelding. Je wordt dus wel verrast, maar komt niet voor een verrassing te staan...

Online planten bestellen

Bij Flowers.NL kun je ook online planten kopen. Bestel je een plant op werkdagen voor 13:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur)? Dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Wie ga jij verrassen met een mooie groenblijvende plant?