Boeket "Romantisch Voorjaar"

Fleurop Flowers.NL
E105836101
9110023777313
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket "Romantisch Voorjaar" bloemen bestellen.

Start dit voorjaar met een prachtig romantisch boeket van voorjaarsbloemen. Het is een leuk boeket om te sturen als felicitatie of gewoon als een spontane verrassing. Creëer een romantische sfeer met ons prachtige boeket romantisch voorjaar. Dit boeket combineert de frisse schoonheid van tulpen, anemoon en voorjaarstakjes met subtiele groene materialen om een verfijnd en idyllisch beeld te creëren. Bestel online en laat het boeket bezorgen op het door u gewenste adres. Verras iemand speciaal en laat hen genieten van deze charmante en verleidelijke bloemen. Wie ga jij met het boeket van romantische voorjaarsbloemen verrassen?

Samenstelling: o.a. Tulpen, Anemoon, Eustoma

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”