Kerst bloemen bestellen

"It's beginning to look a lot like Christmas" Dit is altijd het seizoen om vrienden en familie te verrassen met mooie kerst boeketten of kerst arrangementen.

Kerst is het moment van samen komen met vrienden of familie. Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn dan is een mooi Kerstboeket of kerststuk een mooie oplossing om jouw verbondenheid te tonen.

 
 
out of stock

Kerstbloemen bestellen

Bij Kerst hoort gezelligheid, samenzijn met familie en geliefden én lekker eten. Een mooi kerstboeket of kerststuk voor bij de kersttafel past daar natuurlijk uitstekend bij! Speciaal voor de kerstdagen hebben we kerstboeketten samengesteld. Bij het samenstellen van onze kerstboeketten is gebruik gemaakt van de mooiste winter- en kerstbloemen. Zo haal je gegarandeerd het kerstgevoel in huis!

Ieder kerstboeket wordt handgemaakt en persoonlijk bezorgd door één van onze lokale Fleurop bloemisten. Zo heb je de hele kerstperiode een mooi boeket in huis!

Kerstboeketten zijn leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook gewoon om zelf te houden. Wanneer je voor 13.00 uur bestelt, wordt het boeket vandaag nog persoonlijk bezorgd (ook bij bedrijven).

Kerstbloemen met een bijpassend cadeau

Nadat je een Kerstboeket met kerstbloemen hebt uitgekozen, kun je tijdens het bestelproces een kerstcadeau uitkiezen. Wordt het een mooie knuffelbeer voor extra warmte, een fles wijn of Prosecco om 's avonds gezellig te proosten, chocolade voor wat lekkers bij de koffie of een mooie vaas om het geheel af te maken? Voor ieder wat wils!

Maak de verrassing compleet en extra bijzonder door een warme boodschap aan het boeket toe te voegen.


Raak geinpireerd door Kerstbloemen.

Een leuke video voor wat kerst inpiraties. Wat kun je met kerstbloemen doen…