Roze rozen bestellen

Stuur vandaag nog iemand van wie je houdt een boeket met roze rozen.

Of je nu "beterschap bloemetje ", "Een mooi Valentijnsdag boeket", " een prachtig moederdag boeket" of gewoon "Romantisch bloemetje" wilt zijn, roze rozen zijn een symbool van elegantie en die geschikt is voor vele gelegenheden. Lees hier meer informatie over roze rozen
 
Prijs per stuk
 
 
 
 
Premium Quality
 
Premium Quality
 
 
 
 
 
 
 
Tip
 

Roze rozen bestellen voor bezorging

Roze rozen zijn het perfecte type roos voor veelzijdige gelegenheden en brengt aandachtigheid, passie, sentiment en een eigentijdse kleurenpracht over. Of je nu bedankje stuurt, een vriend aanmoedigt, een nieuwe relatie begint of een symbool van genegenheid of bewondering toont, een boeket roze rozen kan precies de juiste emotie uitdrukken, zonder een woord te zeggen. Stuur bijvoorbeeld Roze rozen in een Rosebox.

Bestel roze rozen

Geen wonder dat roze rozen een van de meest populaire rozen zijn die op Valentijnsdag worden verzonden! Maar wist je dat elke tint van een roze rozen verschillende betekenissen heeft? Ter ere van Valentijnsdag en deze blozende schoonheid, brengen we de roze roos terug om de rijke geschiedenis en kleur betekenissen te verkennen, zodat je uiteindelijk precies de juiste roze roos geeft. Roze rozen kunnen ook worden gecombineerd met andere kleuren rozen zoals, rode rozen, witte rozen of gemengde rozen.


Verzorgingstips voor roze rozen

Wanneer je roze rozen ontvangt, of geeft, wil je er het liefste zo lang mogelijk van genieten. Wij geven je daarom een paar verzorgingstips voor rozen, speciaal voor jouw boeket roze rozen:

  • Het is erg belangrijk dat je meteen na ontvangst de roze rozen goed verzorgt door deze schuin af te snijden en zet ze direct op water met de juiste dosering snijbloemen voedsel. Hiermee voorkom je de kans dat de roze rozen gaat 'hangen' aanzienlijk. 
  • Zet net als alle andere rozen ook de roze rozen in een heldere glazen vaas. De stelen krijgen op die manier voldoende daglicht en er is minder kans op bacteriën.
  • Ook roze rozen zijn het gelukkigst en staan dan het langst wanneer ze op een plaats staan waar geen direct/fel zonlicht kan komen, ook niet later op de dag. Net als alle andere bloemen, verwelken de roze rozen sneller wanneer ze in de buurt van een fruitschaal staan, dus zorg dat er geen fruit in de buurt ligt.
  • Extra tip: Snij regelmatig de roze rozen opnieuw schuin af, hiermee kun je nog langer van jouw bos rozen genieten. Ververs dan ook het water. Dat vinden ze ook fijn!

Ook voor roze rozen geldt dat onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van roze rozen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de roze rozen rondom Valentijnsdag, Moederdag of Kerstmis iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Dit zul je ook ervaren bij lokale bloemist.