Rouwboeket bestellen

Rouwboeketten zijn een eerbetoon dat sympathie uitstraalt. Deze boeketten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en maten.

Wat is een rouwboeket?

Een rouwboeket is een 'liggend boeket' en komt bij de uitvaart plechtigheid bij de kist te liggen. Omdat een rouwboeket een gebonden boeket is en tijdens de plechtig heden geen water krijgt (er wordt geen steekschuim gebruikt) is het belangrijk dat het op de dag van de uitvaart wordt bezorgd door onze lokale uitvaartbloemist. Zoek je een rouwarrangement dat wel gebruik maakt van steekschuim? Kijk dan eens bij Druppel en Ovaalvormen, Biedermeierstijl, speciale vormen of bij een kistbedekking van bloemen.

Lees hier meer informatie over rouwboeketten

Stel zelf een rouwboeket samen

Stel zelf een mooi rouwboeket samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze. Het getoonde rouwboeket ligt een prijsklasse van € 65,00

Rouwboeket white

Arrangement van witte lelies op groepen verwerkt. Jaarrond leverbaar. Met de grootste zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwboeket Dierbaar

Warme bonte kleuren laten het dierbare gevoel spreken. Met grote zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwboeket sereen

Sereen wit rouwboeket dat liggend wordt gepresenteerd, met grootste zorg samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist. Bezorgd bij de Kerk, Uitvaarthuis, of crematorium.

Rouwboeket Kleurrijk gebonden

Een kleurrijk samengesteld rouwboeket in liggende vorm. Een boeket in asymetrische vorm dat de liefde en het gemis reflecteert dat u voelt. Samensgesteld door de Lokale Fleurop Bloemist

Volop in het leven Rouwboeket

Een rouwboeket dat de liefde volop in leven houd. Een Romantische zachte uitstraling. Met zorg en vakmanschap samengesteld door de lokale Fleurop Bloemist.

Sympathie boeket Volop in het leven Boeket in vaas

Een Sympathie boeket dient als troost voor de naaste Familie of vrienden bij het verwerken van het grote verlies dat zij moeten verwerken. Op vaas met zorg samengesteld door onze Fleurop Bloemist.

Zomerwind Rouwboeket

Een mooi samengesteld rouwboeket van zomerbloemen, een luchtige creatie van bloemen. Met grote zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwboeket Verborgen aanwezig

Een rouwboeket dat symbool staat door de bijzondere bloemen samenstelling voor uw aanwezigheid, verdriet en liefde. Ondanks het feit dat u niet bij de uitvaart aanwezig kunt zijn.

Rouwboeket Speciale Herinneringen

Een reflectie van alle speciale herinneringen die u heeft aan de overledene. Kleurrijk, Liefdevol en bijzonder. Onze Fleurop Bloemist stelt dit boeket met de grootste zorg en vakmanschap voor u samen.

Rouwboeket Stilte van Witte bloemen

Een serene stilte en rust straalt dit boeket van witte rouwbloemen uit. Met grote liefde en vakmanschap samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist.

Sympathie boeket "Vaarwel" in vaas geschikt

Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen door de Fleurop Bloemist op de vaas geschikt. Een mooi boeket om de nabestaanden te troosten.

Vandaag Rouwboeket laten bezorgen.

Bloemen voor een begrafenis of crematie. Ons assortiment met rouwboeketten of uitvaartbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden.

Wij weten dat afscheid nemen van een overledene moeilijk en zwaar kan zijn. Het komt veelal onverwacht en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, dit terwijl je dat nog helemaal niet wilt? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

Zoek je een rouwarrangement dat wel gebruik maakt van steekschuim? Kijk dan eens bij Druppel en Ovaalvormen, Biedermeierstijl, speciale vormen of bij een kistbedekking van bloemen.

Bestel een Rouwboeket met lint.

Wil je een mooi rouwboeket met lint bestellen of rouwkaart? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint of rouwkaart, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint of rouwkaart wilt plaatsen.

Hoe kan ik een Rouwboeket bestellen?

Tijdens het bestel proces van het rouwboeket hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen van het rouwboeket de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen het rouwboeket  altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwboeket dus niet zelf op te halen bij de Fleurop bloemist. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Je kunt bij de bestelling van een rouwboeket ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen. Liever geen rouwlint bij de bestelling van het rouwboeket, dan kan een persoonlijke rouwkaart wellicht uitkomst bieden.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem contact op via de klantenservice .