Fleurop Bloemisten Flowers.NL

Fleurop Bloemisten in Nederland

Wat is Fleurop.

Fleurop Interflora Nederland  bestaat al meer dan 100 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.100 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen.

De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak.

U kunt door een van onze Fleurop Bloemisten in Nederland boeketten en bloemstukken laten bezorgen.

Bloemen bestellen gaat eenvoudig en snel op www.flowers.nl worden persoonlijk door de lokale bloemist in elke plaats in Nederland bezorgd.

7 dagen vaas garantie

Er worden altijd verse bloemen gebruikt om de boeketten en bloemstukken te maken en de Fleurop Bloemisten  garanderen de kwaliteit van de bloemen.

Uitvaartbloemen, Rouwstuk, Rouwwerk of Rouwboeket.

Ook de levering van bloemen voor een uitvaart of begrafenis heeft Flowers.NL een landelijke dekking.

Rouwwerk, uitvaart bloemen, rouw arrangementen en ander soort bloemwerk wordt persoonlijk door onze lokale Fleurop bloemist bezorgd.

Hoge klant tevredenheid.

Flowers.NL scoort  elke keer weer hoog bij tevredenheidsonderzoeken van the Webshop keurmerk. Wij scoren gemiddeld een 9,2 uit 10. 

Maak uw keuze en wij bezorgen de bloemen elke plaats in Nederland. Vergeet niet een tekst voor de kaart op te geven, de ontvanger vindt dat vast leuk.