Rozen bestellen.

Rozen zijn vooral favoriet vanwege hun symbolische betekenis van liefde. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Bestel verse Rozen voor bezorging door heel Nederland.

Onze lokale Fleurop bloemist staat voor je klaar om jouw geliefde blij te maken met de mooiste rozen. Je kunt direct een boeket rozen bestellen, voor 13:00 uur besteld is dezelfde dag levering mogelijk. (Zaterdag voor 12:00 uur) Kies de gewenste kleur rozen of stel je eigen rozen boeket samen.

Rozen bestellen

Al onze bloemisten hebben altijd mooie, verse rozen op voorraad van de beste kwaliteit. Je kunt dus met een gerust hart een boeket rozen bestellen via Flowers.NL, zelfs als je ze nog op dezelfde dag wilt laten bezorgen! We hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige boeketten met rozen, maar je kunt natuurlijk bij ons ook losse rozen bestellen. Zoek je rode rozen? of ga je meer voor de schoonheid van mooie witte rozen?

Ook is het mogelijk om rozen te bestellen met een mooie fles wijn of een fles sprankelende Champagne

Bestel de rozen voor 13.00 uur (op werkdagen) of 12.00 uur (op zaterdag) en de boeketten met rozen worden dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Bos rozen bestellen.

Waar bestel ik een bos rozen?

Waar je ook woont in Nederland, een boeket rozen heb je gemakkelijk en snel in huis via Flowers.nl ! Dankzij de samenwerking met onze lokale bloemisten - gewoon een bloemist bij jou om de hoek - is dat boeket rozen zó bezorgd. Je kunt een boeket rozen bestellen, kopen of laten bezorgen via onze website. Het samenstellen, verpakken en bezorgen wordt vervolgens gedaan door een bloemenwinkel niet ver bij jou vandaan. Dat kan binnen Nederland, maar ook over de grens. De bezorging wordt zelfs persoonlijk aan de deur gedaan!

Rozen bezorgen

Wanneer wordt het boeket rozen bezorgd?

Dat is geheel afhankelijk van de dag waarop je wenst dat de rozen bij de ontvanger moeten zijn. Bestel je losse rozen, een bos of boeket rozen op maandag t/m zaterdag, dan zijn deze mooie bloemen sowieso de volgende dag in huis of op de plek van bestemming. Nog beter: bestel je de rozen nog vóór 14.00 uur, dan worden ze zelfs dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Rozen met Champagne bezorgen.

Bij ons kun je ook een boeket met rozen samen met een mooie fles Champagne laten bezorgen. Wij hebben Champagnes van diverse grote Champagen merken zoals. Moet & Chandon, Veuve Cliquot, Pommery and many more. Kijk op Rozen met Champagne bezorgen.

Kan ik rozen bestellen en laten bezorgen?

Ja. Rozen onze rozen bezorgen wij  op elk gewenst adres in Nederland. Bezorging kan de hele week, behalve op zondagen en feestdagen (m.u.v. Moederdag en Valentijn).

Blijven mijn rozen wel goed tijdens de verzending en bezorging?

Ja. Onze rozen worden vóór verzending in een speciaal daarvoor gemaakte, stevige, plastic verzend vaas incl. water gezet en dan verpakt. Deze gaat dan rechtop in de transport auto en wordt netjes aan de deur van de ontvanger afgeleverd.


Betekenis van de kleuren van de roos?

  • Rode roos: Ik hou van je, ik ben verliefd op je. Zeg het met de rode roos, want hij staat voor liefde en respect. Mooi voor Valentijnsdag of een andere romantische etentje of weekendje weg.
  • Roze roos: De roze roos staat in het bijzonder voor geluk en dankbaarheid, maar ook voor het plezier hebben samen. Deze roos is dus voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Je doet het altijd goed.
  • Witte roos: de witte roos staat voor onschuld,reinheid en onvoorwaardelijke liefde, het gevoel van samenzijn. De witte roos is mooi puur vanuit zijn eenvoud.
  • Gele roos: Deze staat voor innige vriendschap en verbondenheid. Een mooie kleur die voor contrast zorgt tussen andere rozen.

Losse rozen bestellen

Naast boeketten met rozen, is het ook mogelijk om losse rozen bij Flowers.nl te bestellen. Je kunt kiezen uit meerdere lengtes: kort, middel of lang. Het minimaal aantal losse rozen is 7 stuks en zijn online te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren: rode rozen, witte rozen, gemengde rozen of roze rozen.

Moeite met kiezen? Voor het mooiste boeket raden we aan om vanaf 20 rozen te kiezen voor de middelste lengte, en vanaf 30 stuks voor de langste lengte. Dan staan ze het mooist in een vaas! 

Verzorgingstips rozen

Wanneer je rozen ontvangt, of geeft, wil je er het liefste zo lang mogelijk van genieten. Wij geven je daarom een paar tips, speciaal voor jouw boeket rozen:

  • Zorg dat de steel van de roos altijd na ontvangst schuin afgesneden wordt en zet ze direct op water. Anders heb je kans dat de roos gaat 'hangen'. 
  • Zet de roos / rozen in een glazen vaas. De stelen krijgen voldoende licht en er is minder kans op bacteriën.
  • Rozen zijn het gelukkigst en staan dan het langst wanneer ze op een plaats staan waar geen direct/fel zonlicht kan komen, ook niet later op de dag. Net als andere bloemen, verwelken de rozen sneller wanneer ze vlakbij een fruitschaal staan, dus zorg dat er geen fruit in de buurt ligt.
  • Extra tip: Snij regelmatig de rozen opnieuw schuin af, hiermee kun je nog langer van jouw bos rozen genieten. Ververs dan ook het water. Dat vinden ze ook fijn!

Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van rozen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom Valentijnsdag, Kerstmis en Moederdag iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn…